In English
<- Takaisin

KANS & FIN & EST MVA ESTV-98 ROCBEE VICTORIA CROSS "Tyyne"

7.7.1994 - 6.1.2005

Lonkat: C
Silmät: OK

3 x SERT (Suomi)
1 x SERT (Eesti)
2 x CACIB
3 x ROP, 3 x VSP
5 x ROP-veteraani
3 x VSP-veteraani
titteli

Tyyne

Sukutaulu

FIN CH Rocbee Private Soldier A FIN CH Amityvill´s Tuneful Fox X* Multi CH Multi Winner Delkens Turul X*
FIN SCH Amityvill´s Royal Trinket
INT&FIN&EST CH ESTW-97 Rocbee Made in Gruvsta A2 INT&FIN&NOR CH Rocbee Jonathan X*
FIN&NOR CH Sprightly Pin-up Girl X*
EuJW-91 Rocbee Quibble Dibble B FIN CH Twist and Swoop C1 GB SH CH Ferndel Stroller
Shantallah Justa Honey
INT&FIN&NOR CH INT&FIN CH Envoy X*
FIN&NOR CH Sprightly Pin-up Girl X*

Tyynen kolme pentuetta

Tyyne on ollut erittäin hyvä jalostusnarttu. Sen jälkeläisistä löytyy yksi KANS&FIN&EST MVA ESTV-02, yksi FIN&NOR&RUS&EST<U&LAT MVA, yksi FIN&RUS MVA, kaksi FIN MVA:a ja 2 sertivoittajaa.

Tyyne oli 2. welshini, hartaasti odotettu, joka tuli minulle vihdoin vuonna -94. Koska muuttaessani omaan kotiin Jimmy ja Popa jäivät vanhempieni luokse eläkepäiviään viettämään , Tyyne oli ainoa koirani lähes kolmen vuoden ajan kunnes sai ensimmäiset pentunsa (joista yksi, Veera sitten jäi sille toveriksi). Tästä kahden viettämästämme ajasta johtuen sillä oli ja on aina aivan oma erityinen merkityksensä minulle rakkaana ystävänä...

Luonteeltaan se oli "tyypillinen welshi", aina iloinen ja ystävällinen kaikkia kohtaan. Valloittavaa luonnettaan se on nähdäkseni omalta osaltaan myös periydyttänyt pennuilleen. Parempaa ja huolehtivaisempaa emää kuin Tyyne on vaikea kuvitella, nämä kotiinjääneet tyttärensäkin se hoiti hellästi aikuiseksi asti aina siihen saakka kunnes seuraava pentue syntyi.

Näyttelyissä vietimme Tyynen kanssa monia ikimuistoisia hetkiä, muu harrastaminen olikin sitten ollut satunnaisempaa ja "epävirallista". Verijälkeä treenailimme enimmäkseen omissa oloissamme, Tyynen suunnattomaksi iloksi, se aivan puhkui tarmoa jäljelle päästessään, kokeissa käyminen jäi lähinnä kai ajanpuutteen takia yhteen ainoaan kertaan.

Tyyne oli ihana, ilkikurinen, touhukas, omapäinen, vilkas, ystävällinen, hellä, viisas. ...listaa voisi jatkaa vaikka kuinka paljon, siis welshi parhaimmillaan ja joskus hyvin harvoin pahimmillaan. Ikimuistoinen ja unohtumaton...

Kuvia Tyynestä

Tyyne6vk

Tyyne 6 viikon ikäisenä
v. 1994

Tyyne

8 v. ROP-veteraani
HKI Messukeskus 2002

Tyyne kesällä

Tyyne nauttii kesästä

Tyynen lempiharrastus

Tyynen lempiharrastus