In English
<- Takaisin

Uutisia 2019

17.11.2019

Edellisestä päityksestä onkin taas aikaa. joku ei vaan saa uutta tietokonetta hankituksi. On kuitenkin aika päivittää muutamia uudempia ja vanhempia uutisia, ikävää vain että uutiset ovat kovin murheellis-voittoisia....

Rakkaissa muistoissamme

NUPPU, LTV-16 Dirlian Blooming Magnolia
16.1.2014 - 8.11.2019

DELLA, Dirlian April Joy
25.3.216 - 9.11.2019

DARA, C.I.B FI MVA Dirlian Umbrella Girl
24.5.2010 - 26.7.2019

Elämä tuntuu joskus kovin julmalta, ja tuntuu ikävältä kun menetämme koiria "parhaassa iässä". Sanattomaksi vetää varsinkin, kun saman perheen koirat menetetään muutaman kuukauden välein. Ei tämmöisiä vain pysty käsittämään. Koska sanoja on edelleenkin vaikea löytää, osaaottavat ajatukseni liitäkööt tätäkin kautta Nupun ja Daran&Dellan perheiden luo.

 

Meillä on uusi valio

Hippu alias Dirlian Double Sugar sai kolmannen Suomen sertinsä Kouvolassa 20.10. Näin ollen Hippu saa liittää nimensä eteen 3 maan valiotittelin ja on nyt siis FI, LT&LV MVA. Tuomarina Kouvolassa rodun kasvattaja Anett Finnig.

 

 

20.7.2019

Kuulumisia pitkästä aikaa

Koska tietokonevanhus vetelee viimeisiään, eikä uutta ole tullut hankituksi, ovat kevään päivitykset olleet pentublogin varassa. Nyt kuitenkin kun kaikki ovat olleet omissa kodeissaan jo pian 2 kk, pitänee yrittää laittaa hiukan sivuja ajantasalle, kun konekin suvaits käynnistyä tällä kertaa.

Ensiksikin perheenlisäysuutinen, Hipun ja Robin pentueesta meille jäi kotiin mammansa iloksi ja mummikoirien järkytykseksi kasvamaan Hilma-neitonen, Dirlian Granny's Pride. Hilma on varsin vilkas, ehtivä ja aikaansaava tapaus, ja on jo ansainnut lisänimen Hilma Hirmuinen.

Misty alias Dirlian Charlotte Russe matkaili touko-kesäkuun vaihteessa Etelä-Euroopassa, ja pitkän reissun tuloksiana Misty on nyt muiden titteleidensä ohella vahvistusta vailla kansainvälinen muotovalio eli C.I.B. Tarkemmat tulokset tuloksia sivullamme.

Kassu Kukanpoika alias Fi Mva Dirlian osallistui alkukesästä 2. ja 3.:een mejä-kokeeseensa ja miten hienoin tuloksin! Kummastakin kokeesta AVO1 tulos, Virolahden kokeessa Kassu oli kokeen paras koira. Tästä eteenpäin Kassu mejäilee siis VOI-lk:ssa ja jäämme jännittyneenä odottamaan miten Kassun mejäura siellä jatkuu.

Lopuksi iloisten uutisten jälkeen vielä suurta suruakin, eräs kasvattajanurani ikävimpiä hetkiä.

Rakkaissa muistoissamme
CODY, C.I.B C.I.E FI, DK(n), BY, BALT MVA, EE JMVA Dirlian Cambridge Blue
21.2.2015 - 4.6.2019

Tanjalle ja Oskulle lämpimin osanottomme vielä kerran <3

25.3.2019

Pennut syntyivät

Hipun ja Robin pennut syntyivät, pentujen kuulumisia niiden omassa blogissa.

 

19.1.2019

Nemo etsii kotia

Nemo alias Dirlian Flying Finn 4kk, etsiskelee uutta kotia. Enemmän Nemosta täällä.

- Koti löytynyt -

16.1.2019

Pentuja toiveissa...

Hippu alias Dirlian Double Sugar aloitti juoksunsa, ja tarkoitus olisi astuttaa Hippu tästä juoksusta. Ensi viikolla mahdollisesti jo yritellään...

 

 

^ Sivun alkuun