In English

Pentueet

Pentuja mahdollisesti odotettavissa huhtikuussa!

Jos tähdet olivat suotuisassa asennossa, meille on syntymässä seuraava pentue huhtikuun puolivälin jälkeen. Kävimme Hilman kanssa treffailemassa Dieseliä tositarkoituksella, kaikki meni todella hyvin, joten ollaan toiveikkaita sen suhteen, että pieniä dirlianilaisia näkisi päivänvalon kevään kuluessa.

Pentueen vanhemmat:

Pentueen emä Pentueen isä

Dirlian Granny's Pride
s. 24.3.2019
Lonkat B/A
Ei oireita perinnöllisistä silmäsairauksista (12.10.2023)
3 x SERT
Hilma SKL:n KoiraNetissä

 

Rocbee Diesel
s- 21.3.2020
Lonkat A/A
Ei oireita perinnöllisistä silmäsairauksista (4.3.2023)
3 x SERT 2 x CACIB
Diesel SKL:n KoiraNetissä
Yhdistelmän sukusiitosprosentti 1,60% kuuden sukupoöven mukaan laskettuna.
Yhdistelmä SKL:n KoiraNetissä

Näiden vanhojen kotisivujen päivittäminen on juuri nyt hyvin työlästä ja hankalaa, joten teenkin pentueelle oman blogin (kuten muutamalla edellisellä pentueellamme on ollut) heti kunhan varmistuu onko pentuja mahdollisesti tulossa. Kerron mielellään lisätietoja sähköpostilla tai puhelimitse.

Pentutiedustelut

Maarit Ruotsalainen email dirliankennel@gmail.com tai puh. 041-465 3993 (arki-ilt. miel klo 17 jälk. tai viikonloppuisin)

Kaikki pentueemme luovutetaan rekisteröitynä (SKL ja Ruokavirasto). tunnistusmerkittyinä, asianmukaisesti madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Mukaansa ne saavat ruokinta- ja hoito-ohjeen sekä ruokaa jota ovat siihen asti syöneet yms. Pennut kasvavat arkemme keskellä, tarpeeksi vanhoina ne pääsevät tapaamaan perheen muita koiria sekä pääsevät päivittäin ulkoilemaan sääolosuhteiden mukaan.

 

   
   
   


 

 

Kaikki pentumme luovutetaan rekisteröityinä, mikrosirutettuina, asianmukaisesti madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Mukaansa ne saavat ruokinta- ja hoito-ohjeen, ja ruokaa, jota ovat täällä tottuneet syömään. Liitän pennunottajat Springerspanielit ry:n pentuejäseniksi.

Edellisten pentueidemme elämää ja kehitystä pääset seuraamaan allaolevien linkkien kautta.

Tähän mennessä syntyneet pentueemme